Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pihahommia

Pääasiassa istutuslaatikoita varten tuli hankittua kuormallinen multaa, mutta sitähän jäi ihan tuhottomasti yli. Joten eikun leivittelemään pitkin ja poikin ja perustamaan lisää nurmialuetta, koska meillähän on niin vähän tuota nurmea. :) Mutta siinä olisi taas lisää siementä itämässä. Hieman on kyllä semmoinen kutina, että turhaan tuli tehtyä, koska jossain mielensyövereissä on kehittynyt pinttynyt ajatus siitä, että tähän pitäisi saadan jonkinlainen kukkapenkki tai ainakin jotain pensasta.

Vasemmalle puolelle tulee mukulakiviä.

Uutta nurmea talon itäpäätyyn.
Kuvassa näkyy meidän lämpökanaalin sisäänkäynti, johon viime vuonna hankittiin vanha kaivonrengas. Sisäänkäynti kanaalin oli edellisen omistajan toimesta täytetty maallaa, löytyi ihan sattumalta kun jotain tuosta kaivettiin. Erittäin näppärä ja käytännöllinen ratkaisu on täyttää sisäänkäynnin luukku 30 sentillä multaa, eikös?
Tuohon kaivonrenkaan päälle pitäisi tehdä kesän aikana ihan oikea kansi kyllästetystä puusta. Nyt siinä on vaan satunnaisia vanerinpaloja sekä jotain muovia, ettei vesi sada kanaaliin sisälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti