Sivut

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Työhuoneen järjestelemistä

Työhuone oli muuton hetkellä niitä harvoja tyhjiä huoneita, koska siellä ei lattian valmistumisen jälkeen enää viitsinyt säilyttää mitään remonttikamoja, niin tulipahan kärrättyä sinne reilusti kaikenlaista säkkiä ja muuta roipetta.

Jätesäkkikaaos. Kuva otettu 3.10.2010

Hieman jo tyhjentynyt, kaapit paikoillaan ja saaneet tavaraakin sisäänsä

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Muuttopuuhia

Sitten tuli muuton aika. Pakkaaminen meni ihan penkin alle, koska mulla iski pari viikkoa ennen muuttoa korkea kuume, eikä pakkaamisesta tullut mitään. Ja koska Bonolassa oli vielä muutamasta huoneesta lattiat vaiheessa, niin Jouko pakersi niiden parissa samalla kun mie makasin puolitajuttomana kotona.

Ensimmäiset muuttokuormat. Kuva otettu 30.9.2010

Ensimmäisen muuttokuorman jälkeen ei näyttänyt ollenkaan niin pahalta. Ainahan sitä vähän on laatikoita ja muuta tavaraa pitkin ja poikin muuton yhteydessä. Mutta parina seuraavan päivänä, kun saimme vihdoin loput tavarat perille kohteeseen, niin tilanne näytti suorastaan koomiselta.

Kuva otettu 1.10.2010

Vuori senkun kasvaa. Kuva otettu 1.10.2010

Kuva otettu 2.10.2010

Otettakoon nyt huomioon se seikka, että melkein kaikki meidän maallinen omaisuus kannettiin olohuoneeseen, koska se on se meidän suurin huone ja tilaa on vaikka kuinka. Mutta kyllä sitä silti ihmetteli tuon tavaramäärän seassa, että missä tämä kaikki tavara on ollut siellä 70 neliön kerrostalo kämpässä.
Mutta ehkä noita tuosta pikkuhiljaa saa tuosta paikoilleen, toivotaan ainakin.